Uusi mikro-osakeyhtiö valmistelun asteella

Eilen sunnuntaina käytin aikaani iltapäivästä tekstinkäsittelyn parissa, kun loin aiemmin suullisen aie-keskustelun pohjalta saamani tarjous-ehdotuksen pohjalta alustavan aie-kirjeen sekä myynti-sopimus-luonnoksen luomiseen ja kirjoittamiseen pohjanani tyhjät Word-asiakirjat.

Lähetin eilen sunnuntaina saman tien aie-pohjustus-kirjeen potentiaaliselle prospektille, eli mahdolliselle tulevalle ensimmäiselle asiakkaalleni, vaikka posti lähtee vasta Turun Runosmäessä iltapäivästä maanantaina iltapäivästä heti neljän maissa maailmalle iltapäivästä ensimmäisen kerran viikon aloittaen postikulun maanantaina. Jalat ja farkut kastui Dennis -myrskyn runnellessa dallaamistani kohden K-Runoksen ruokakaupan eteisaulassa olevaa yleistä postilaatikkoa, joka tyhjennettiin ensimmäistä kertaa viikosta tänään neljän maissa maanantaina iltapäivästä, kun postikaan ei enää ole lakossa ja SDP:n Antti Rinne sai sotkut selvitetyksi.

Sain myyntisopimus-luonnoksen valmiiksi järjestelmän toimittajan, eli minun vastuu-rajauslausekkeita myöden melko helposti kirjoiteuksi, ja lähetän sähköpostitse myyntisopimus-luonnoksen mahdollisen tulevan asiakkaani sähköpostiin tämän juristin tarkasteltavaksi, jos hän ottaa täkystäni vaarin.

Jos saan kirjallisen vahvistuksen tilaukseen Turun alueella toimivalta aiemmin suulliselta pohjalta keskustellen kyseiseltä logistiikka-alalla toimivalta yritykseltä, perustan uuden osakeyhtiön järjestelmän toimitusta ja ylläpitoa varten. En tee hyväntekeväisyyttä, siitä on jo tarpeeksi kokemusta Paavo Lipposen hallituksen aikakaudelta, kun pitkien karenssien jälkeen lukion päätyttyä TE-keskus pyöritti ilmaistyöpaikoissa ja koulutuksissa, mistä ei ole ollut mitään käytännön hyötyä tähän päivään mennessä vuoteen 2010.

Ei muuta, kuin passiiviset vuositulot pyörimään kertaluonteisia satojen ja tonnien kerta-bulletteja (kerta-laakit, bullet = Talous/Pankki – maailman termi kertasuoritukselle) uunohtamatta uden firman tilille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *