Olenko tuleva Tradesoft Oy:n web-kehittäjä?

Pistin pitkästä aikaa uuden työhakemuksen vetämään parhaiten koulutustani vastaavaan työpaikkaan ohjelmistokehittäjäksi, vaikka valmistuinkin yleisen liiketalouden ja hallinnon tradenomiksi.

Tradesoft Oy omaa Turun Yliopistonkadulla kivijalkaliikkeen, ja työpositio sijaitsisi siellä. Yrityksessä on TE-keskuksen työpaikkailmoituksen mukaan paikka Web-devaajalle PHP/MySQL/HTML5/CSS3/JavaScript (JQuery)/Excel -tekniikoita hallitsevalle ohjelmoijalle verkkokaupan kehitystöissä. Myös myyntitöihin on mahdollisuus, joskaan siihen ei kriteerini täyty, sillä myyntipuolelle oli ehdoton vaatimus airsoft -aseiden vankka tuntemus ja harrastaneisuus.

Voisin hyvin kuvitella koodaavani jopa JavaScriptiä/PHP:tä työkseni 2700-3000 euron kuukausipalkalla, vaikka se voi olla välillä kenkkumaista: Toisaalta, eihän töissä kuulukaan olla kivaa, ja isänikin totesi juteltuani hänen kanssaan, että eihän töissä koskaan kivaa olekaan ja sitä tehdään vain rahan ja elannon ansaitsemisen tähden, vapaa-aika on sitten erikseen, ja vielä kun sinkku itsekin olen, olisi rahaa vapaa-ajan käyttöön vapaammin, jos työllistyisi. Voin raportoida myöhemmin, kun rekrytointiprosessi etenee, pääsenkö edes haastatteluun asti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *